Datum: 03.08.2009
Vložil: teta (prateta) Jana
Titulek: pro Magdalenku a její rodiče
Ahoj Magdalenko.konečně jsem se dostala k tomu abych Ti napsala pár řádků.já vím,že Ti to čtení ještě moc nejde,ale určitě Ti to přečte Tvůj milující taťka až Tě bude nosit na rukou místo aby jsi byla v postýlce.I když jsem již rodičům přála vše nej k Tvému narození,dvakrát jsem Tě viděla naživo.Jednou jsi byla s babičkou a taťkou a nedavno mě volala Tvoje teta Milča,že jede kolem našeho domu,tak zda se nechci (chci) na Tebe podívat.Jistě,že jsem neodmítla,sebrala jsem mé hole a šnečím úprkem jsem sjela se na Tebe podívat.Jsi hodně podobná tatínkovi,i když maminky máš také něco.Moc Ti to slušelo v těch náušničkách,i když rodičům se to nezdá když Tě vidí každý den,ale já jsem Tě viděla asi po týdnu a už jsi opět povyrostla a moc Ti to slušelo i když jsi neměla asi svůj den že jsi plakala.Ale to už patří k tomu životu.Taky taťka s mamkou musí mít doma veselo a né jenom ticho.Mluvila jsem s Tvojí babičkou a ta už se nemůže dočkat až přijede z chaty a půjde se na Tebe podívat.Holčička je holčička je moc hodná i když Tvůj tatínek byl taky moc hodný chlapec.Já jsem si vystřihla z novin Tvoje foto a teta Jája mě to zalila do folie a tak Tě mám nyní na stole a koukám na Tebe jaká jsi krásná děvenka.Vedle Tebe mám mojí vnučku Andulku,je o 9 měsíců starší a říká mě babí a bába,to bylo první až nyní začala říkat teta a táta,máma holt musí počkat.No však to nebude dlouho trvat a Ty začneš také povídat.A až budeš trochu starší tak Ti budu něco vyprávět o Tvém taťkovi a tetě Milče,které mám moc ráda.Tak Magdalenko měj se zatím moc hezky,pořádně papej ať rychle rosteš a i když je to v tátově náručí hezké tak chtěj do postýlky,mysli na rodiče,že oni si též tu postýlku večer zaslouží.Zdraví Tě i když je to takové divné slovo prateta Jana a posílá pusinku.